Skip to content Skip to footer
0 items - $0.00 0
0 items - $0.00 0

Doživetja

Odkrijte klasične in drzne okuse iz obronkov Pohorja!

Dobrodošli ste vsi! Naša medena doživetja so primerna tako rekoč za vsakogar: družine, organizirane skupine, teambuildinge in poslovne dogodke, šole in vrtce. Na vodenem ogledu vrta se skupaj podamo na popotovanje skozi stoletja zgodovine kraja Razvanje od Ilirov na Pošteli do mlinov na razvanjskem potoku. Sprehodimo se med slikovitimi gredicami medovitih rastlin, podamo čez mostičke do ribnika na koncu vrta in obiščemo čebelnjak za apiterapijo.

Naši obiskovalci se najbolj razveselijo medene pokušine medenih duetov  kot je med s čokolado in lešniki, s pohorskimi borovnicami, z malinami, s cimetom in celo s čilijem ali ingverjem.

Višek degustacije je pokušina peneče medice, ki je eden glavnih proizvodov našega čebelarstva.

Cesarjeva doživetja

  • POKUŠINA medenih dobrot: spoznajte številne vrste slovenskega medu z zaščiteno geografsko označbo (SMGO) in naše izvirne medove z dodatki, kot je med s čokolado in lešniki, s cimetom, čilijem, borovnicami,…
  • VODEN OGLED čebelnjaka in medovitega vrta: podajte se z nami na sprehod po naši oazi miru, spočijte se ob zvoku potoka, zvenu čebelic in pogledu na številne cvetoče medovite rastline.
  • APITERAPIJA – obiščete lahko naš čebelnjak za apiterapijo, se sproščate na udobnem ležišču, uporabljate api masko in skozi okno ob zvoku brenčanja čebel zrete v valovita zelena polja.
  • OTROŠKE ČEBELARSKE delavnice in naravoslovni dnevi so čudovita priložnost, da otroci postanejo za en dan čebelar, spoznajo delo čebelarja in pomen čebel za življenje.
  • KULINARIČNI dogodki: naš medoviti vrt in degustacijski center lahko najamete za vaš poslovni ali kulinarični dogodek. Prijeten ambient bo vsakemu dogodku dal posebno noto.

 

POKUŠINA

  • Degustacije klasičnih vrst medu in medov z dodatki
  • Degustacija medenih pijač
  • Medeno kulinarično razvajanje

OBIŠČITE NAS

Če želite obiskati naš čarobni svet čebelarstva, čebelnjak za apiterapijo ali naročiti naše izbrane medene pijače in pristen slovenski med, nam prosimo pišite na  info@medica-cesar.si

Zmeraj smo na razpolago za vsa vaša vprašanja in želje. Veselimo se vašega sporočila!

APITERAPIJA

Odkrijte blagodejnosti apiterapije – umetnosti zdravljenja s pomočjo čebeljih pridelkov. V tej holistični terapiji izkoristimo čudežno moč narave in se poslužujemo čebeljih darov za krepitev zdravja in dobrega počutja. Pridite in spoznajte, kako lahko čebelji pridelki in terapije obogatijo vaše življenje.

V našem čebelnjaku izvajamo inhalacijsko aerosolno apiterapijo. Sproščante se na udobnem ležišču v čebelnjaku, preko apimaske vdihujete zdravilne snovi, ki se sproščajo ob ventilaciji, ki jo povzročijo čebele z mahanjem s krili. S tovrstno terapijo lajšamo različne tipe dihalnih bolezni, kot so vnetje grla, pljučne bolezni, astme in alergije. Vdihovanje teh hlapov blagodejno deluje na naše počutje.

FB_IMG_1604046344069

UTRINKI IZ DOGODKOV