Skip to content Skip to footer
0 items - $0.00 0
0 items - $0.00 0

O nas

Vedno nasmejani in razigrani – to smo mi, Cesarjevi.

Že od nekdaj sem želel biti čebelar

Začetki čebelarjenja našega Marka Cesarja segajo v srednješolske klopi, ko se je pri 18ih letih odločil, da se bo podal na nepoznan teren, na pravo čebelarsko raziskovanje. Začel je čisto sam, brez družinske tradicije in predhodnega znanja. Takrat še ni vedel, kam vse ga bo zanesla strast do čebel, a želja je bila močna, znanje se je pridno kopičilo in ideje na področju ustanovitve in razvoja domačega čebelarjenja so rastle skupaj z njim.

Ideja o prodaji lastnih pridelkov in izdelkov je bila vedno bolj vsakdanja, drznim in inovativnim idejam pa ni bilo konca. Poskusi odkrivanja novih in vedno bolj izvirnih ter dovršenih okusov, tako v kombinaciji s slovenskim medom kot medenih pijač, so po večletnem trudu pripeljali do medene dovršenosti naših izdelkov. In vedno znova Marko odkriva in dodaja nove okuse.

Izdelki iz najboljšega slovenskega medu

Dandanes prodajamo naše čebelarske izdelke pod blagovno znamko BEE CESAR . Medene pijače in medeni dueti so izdelani izključno iz SLOVENSKEGA MEDU Z ZAŠČITENO GEOGRAFSKO OZNAČBO. Takšen med je pridelan po najboljših praksi in najvišjih standardih stroke. Odlikuje se po barvi, aromi, vonju in nizki vsebnosti vode. Je neoporečen in varen za uporabo.

Mojster medenih pijač

Naš Marko je enolog in mojster medenih pijač in medene pijače so ponos našega čebelarstva. Zanje prejemamo nagrade na domačih in tujih ocenjevanjih.

Nagrade in dosežki

  • 2022

Great American International Wine Competition:
– Platinasta medalja za brut Penečo medico
– Srebrna medalja  za sladko Penečo medico
– Srebrna medalja za Medico 

  • 2020

Zlata medalja na sejmu AGRA za sladko Penečo medico

Zlata medalja na sejmu AGRA za Medico

Great American International Wine Competition:

– Srebrna medalja za sladko Penečo medico
– Bronasta medalja za Medico

KONTAKT

PIŠITE NAM

Če nas želite obiskati, naročiti medene pijače ali medene izdelke in pridelke ne oklevajte in nam pogumno pišite –  vaše sporočilo bomo z veseljem in v najkrajšem možnem času obdelali.

ODPIRALNI ČAS: po dogovoru

Čebelarstvo Cesar

Marko Cesar s.p.
Pot na Rute 8, Razvanje
2000 Maribor
Gsm: +386 (0)41 609 348

E-naslov: info@medica-cesar.si
Spletna stran: http://www.medica-cesar.si/
FB: www.facebook.com/hisapenecemedice.cesar